Waarom ben ik single?

Waarom ben ik single?

Hoe komt het eigenlijk dat jij nog steeds single bent? De one and only is er nog niet? Is verliefd worden moeilijk? Of ben je een gelukkige single, die er niet van houdt om gebonden te zijn? Kortom, Je kan heel wat redenen bedenken waarom je (nog steeds) single bent.

Er zijn zoveel redenen die jij jezelf vast wel geef waarom je nog single bent. Redenen als:

  • Omdat…je niet de gelegenheid krijgt om mannen te leren kennen, aangezien je vriendenkring ook al jaren hetzelfde is. Geen verandering daar.
  • Omdat…je al je tijd en energie besteed aan meerdere mannen tegelijkertijd.
  • Omdat…het niet mogelijk is voor jou om een relatie langer dan enkele maanden vast te houden.
  • Omdat… je duidelijk niet zo populair bent bij de heren. Je probeert wel met ze te praten, maar er is geen vooruitgang als je dat doet. Misschien heb je zelfs nooit een echte date gehad.
  • Omdat…je bijna al je tijd besteed aan je werk, vrienden en sport. Er is nauwelijks plaats voor een date. Het brengt ook allerlei problemen en stress voor jou. Je vindt dat het zo beter is.

Je hebt vast wel geprobeerd te daten, maar na jarenlange dates zonder positieve resultaten en al die pogingen die mislukt zijn, ben je er nu zo een beetje zeker van dat jou prins heel hard van zijn paard is gevallen en gewoon nooit meer naar jou toe kan komen.

Ben je te kritisch?

Herkenbaar? Misschien is het beter als je minder kritisch reageert. Via Google kan je terecht bij heel wat dating coaches en je hebt ook allerlei rubrieken die erg goede adviezen kunnen geven en jou allerlei logische redenen kunnen laten zien over waarom jij nog single bent. Het kan zijn dat je te hoge eisen stelt wat jou erg onrealistisch maakt. Wil je een relatie, stop dan dit gedrag te vertonen. Nu je nog mooi, fit en jong bent moet je nu je kansen grijpen voordat de rimpels beginnen te komen. Stel je lan niet te hoog en neem genoegen met wat je kan krijgen. Iemand die jou waardeert en respecteert is veel beter dan een man die er keigoed uitziet maar jou behandelt als een hond.

Breid je grens uit!

Je huidige tactiek werpt duidelijk geen vruchten af, dus probeer uit je fouten te leren. Als je steeds naar dezelfde clubs en cafés blijft gaan, kom je steeds dezelfde mensen tegen. Tijd dus om eens te veranderen van omgeving, en misschien ook van type.

Blijf sober

Een beetje alcohol kan wonderen doen voor je humeur en zelfvertrouwen en je wordt zo de ster van de avond. Een al te beschonken vrouw is echter allesbehalve sexy, en wat heb je aan de ontmoeting met je droomvent als je er ’s ochtends niets meer van weet? Misschien had jij je prins op het witte paard al ontmoet, maar alcohol heeft gemaakt dat die ontmoeting de enige en laatste was zonder vooruitgang. Vermijd gênante situaties en schuif die vloeibare moed aan de kant. Probeer gewoon jezelf te zijn. Dat is al gek genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *