Loes zoekt een date in Oosterwolde

loes-zoekt-een-date-in-oosterwolde1

Loes zoekt een date in Oosterwolde

Hi, mijn naam is Loes en ik kom uit Oosterwolde. ik ben 27 jaar, al een tijdje single zoals je wel kunt zien. Ik ben geboren en getogen in Oosterwolde en vindt het nog steeds heel fijn om daar te wonen. Het is een rustige stad, de mensen zijn vriendelijk en het is mijn thuis. Ik zou het zo fijn vinden als ik een date zou vinden die ook in Oosterwolde woont. Ik zie dat meerdere mensen op deze manier een date proberen te scoren dus ik denk niet dat ik mij rot hoef te voelen dat ik het ook uit probeer.

 

een-beetje-over-mijzelf

Een beetje over mijzelf

Ik ben een actieve persoon. Ik sta vroeg in de ochtend al op om te gaan joggen. Het is mijn dagelijkse routine om ’s morgens te joggen met muziek in mijn oren. Wanneer ik opsta drink ik een cup warm water, doe ik eerst een paar joga oefeningen en begin daarna met joggen. Ik vind het leuk, omdat het ontspannend is, het verwijdert stress en het belangrijkste is dat het mij gezond houdt. Wanneer ik weer thuis ben neem ik een stevige bad, ik neem mijn ontbijt, maak mij klaar en ga naar het werk. Dit is mijn dagelijkse routine. Dit wil ik ook graag zo behouden. Verder vind ik mij zelf wel gezellig. Ik kan dat ook zeggen, omdat velen mij ook zeggen dat ze het leuk vinden om met mij te praten. Ik heb een luisterende oor voor een ieder. 1 van mijn minder goede kanten is dat ┬áik van tijd tot tijd nogal sarcastisch kan zijn tegenover anderen. Vooral wanneer ik iemand niet mag. Dit houdt mij echter wel sterk op mijn benen. Ik werk bij de klanten service van een cosmetica bedrijf. Ik heb dagelijks te kampen met klanten en doordat ik goed met mijn woorden weet om te gaan, weten de klanten ook dat ze niet moeten sollen met mij. Ik ben altijd zelfstandig geweest en heb altijd zelf alles gedaan. Ik heb zelf betaald voor mijn studie en op eigen houtje een huis en baan gevonden.

 

wat-zoek-ik

Wat zoek ik?

Ik zoek een man in de leeftijd categorie 20-35 jaar om met mij op een date te gaan. Het zou natuurlijk leuk zijn als we van de ene date, naar meerdere dates kunnen gaan, maar dat hang af van als wij klikken met elkaar. Zoals je misschien al ook kunt aflezen ben ik nogal stippelijk en echt puntjes op de i. Ik hou ervan als alles netjes en op tijd is. Ik hoop dat ik met deze heer heel leuk kan praten en dat hij serieus zal zijn wanneer we op een date zijn en niet dat hij het maar voor de gein neemt. Wat betreft lengte, maakt dat mij niet zoveel uit. Ik zelf ben ook niet zo lang. Voor mij is het belangrijk dat je van binnen goed bent. Als je dit wel interessant vindt, reageer dan graag zodat wij elkaar kunnen ontmoeten.

De groeten van Loes