In Lemmer vindt je de leukste date

In Lemmer vindt je de leukste date

In Lemmer vindt je de leukste date

Ik zie vaker advertenties in de kranten staan dat de heren op zoek zijn naar een leuke vrouw. Je ziet niet zo gauw advertenties van vrouwen die op zoek zijn naar heren. Ik wil het wat makkelijker maken voor deze heren. Heren, de beste en leukste dates vindt je in Lemmers!

 

ik-heb-haar-ontmoet-in-lemmers

Ik heb haar ontmoet in Lemmers

Er was een tijdje dat ook ik dacht dat ik nergens een vriendin zou kunnen vinden, totdat ik een dagje met de familie op een tripje naar Lemmers ben geweest. Wij zijn gaan zitten in een restaurant, bestelden onze eten en zaten nu te wachten op onze order. Ik keek om mij heen, benieuwd naar de mensen in Lemmers, toen ik aan een andere tafel aan de andere kant van de ruimte een prachtige brunette zag. Zij zat met 4 anderen mensen die haar familie leken te zijn. Zij was daar net als ik komen lunchen met haar familie. Ze merkte op dat ik naar haar keek en keek toen mijn kant op. Ik lachte en groette haar. Zij groette terug. In de tussen tijd was onze eten er al. Ik was nog niet klaar met mijn lunch en zag dat zij en haar familie opstonden om nu te vertrekken. Ik verliet mijn plaats en rende naar haar toe. Ik hield er niet eens rekening mee dat we beiden met onze familie daar waren. Ik rende dus naar haar toe en vroeg haar als ik haar beter mag leren kennen. Ze schreef haar telefoon nummer voor mij op een blaadje en is toen weggegaan met haar familie.

 

een-date-met-een-dame-uit-lemmer

Een date met een dame uit Lemmer

Aangezien Lemmers in Friesland is, dacht ik dat ik wat moeite zal hebben om haar te verstaan. Zij sprak echter gewoon heel netjes nederlands met mij. We spraken vaker met elkaar over de telefoon. Ik woon niet ver van Friesland, dus ik vroeg haar op een date in Lemmers zelf. Aangezien Lemmers zo populair is om haar water sport activiteiten, en er binnenkort weer een activiteit zou zijn, vroeg ik haar als zij met mij daar naar toe wilde gaan. Zij wilde dat natuurlijk wel. Ik had dus een date. Na een lange tijd had ik weer eens een date. Eentje waarbij ik heel serieus was en graag verder wilde gaan met haar. Het was super gezellig. Ik vind het heel leuk om met haar te praten en zij is extra mooi wanneer zij lacht. We zijn nu al een jaar aan het daten en hebben besloten samen te wonen. Van daaruit zullen we wel zien als we het huwelijksbootje zullen instappen.

 

een-inspiratie-aan-de-heren

Een inspiratie aan de heren

Dus, heren, zie dit als een inspiratie. Ik had nooit een serieuze relatie gehad, maar bij deze dame was het anders. Ik heb haar gezien en het was liefde op het eerste gezicht. Echte liefde vindt je door te zoeken ernaar, het gebeurt spontaan zonder dat je jouw gedachten erbij hebt. Geef dus niet op! Succes!