hoe maak je een man jaloers

Hoe maak je een man jaloers

Heb je het wel eens dat je je man onbewust jaloers maakt. Voor jou is het normaal wat je doet, maar het maakt hem extreem jaloers. Jaloezie hoeft persee iets slechts te zijn. Het wijst dat je partner om je geeft. Als het een jaloezie is waarbij er slagen vallen dan is het wel teveel, maar een kleine jaloezie als plotseling extra aandacht vragen omdat jij zonet even met een andere man sprak is heel normaal. Hij wilt je graag voor zichzelf. Soms is het ook leuk als ze jaloers zijn. Het geeft je een gevoel dat hij om je geeft en niet zonder je kan. Dus, hoe maak je een man nou jaloers?

Lach met een andere man

Lach je om de grappen van een anderen man dan kan hij wel in vuur en vlam staan van jaloezie. Vooral als hij vindt dat hij zelf heel erg grappig is. Je zult je nog gaan verbazen wat de gevolgen zijn. Hij zal jou gaan proberen te overtuigen van zijn grappenmakerij in een poging om jou altijd het hardst om zijn grappen te horen lachen.

Uitgaan met vriendinnen

Wanneer hij zelf ook plannen heeft met zijn eigen vrienden zal hij dit geen probleem vinden. Op sommige momenten echter zal hij hier minder goed mee kunnen omgaan. Hij heeft namelijk geen flauw benul over wat er op zo een avond gebeurt en zal alleen maar fantaseren over hoe andere mannen jou het hof zullen willen maken en hoe jij dan daarop reageert. Het zal hem gek maken.

Homo vriend

Een vriend hebben die homo is, dat wordt als oké gezien. Zelfs wel makkelijk ook, dan kan die mee gaan shoppen in plaats van hij zelf. Het maakt niet uit hoe je relatie met een andere man is. Hij zal bang zijn dat de andere misschien je nieuwe liefde wordt.

Een mannelijke idool

Mannen kunnen bekende persoonlijkheden als Jhonny Depp en Justin Timberlake erg haten. Vrouwen kunnen vaak zo kinderachtig gaan giechelen bij het zien van die personen, die lach is inderdaad anders als je eigen vriend voorbij loopt.

Ex praatjes

Noch voor vrouwen als voor mannen is het niet prettig wanneer er wordt gesproken over exen. Het kan de man niet schelen wie je ex was en hoe hij eruit ziet, maar het maakt hem wel onzeker als hij niet beter was dan hem. Misschien was je ex grappiger of beter in bed.

Social media

Hij had toch geen zin in dat feestje? Jij had er wel zin in en je hebt zelf genoten. Eigenlijk, omdat jou vriendinnen meegingen besloot hij om maar thuis te blijven. De foto’s op Facebook laten echter zien dat jij ze zonder hem ook kostelijk kunt vermaken. Er komt een soort van jaloezie op die hij niet in de hand heeft. Hij had gewoon mee gemogen.

Het lijkt heel normaal als je het zo leest, maar voor een man zijn deze punten verschrikkelijk! Als je hem hiermee kan jaloers maken is hij de juiste voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *